Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1029
Title: Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів
Authors: Васюта, В. М.
Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Keywords: органолептичні показники
фізико-хімічні показники
ковбасні вироби
organoleptic
physical and chemical properties
sausages
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2010
Citation: Васюта, В. М. Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів / В. М. Васюта, В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : Збірник наукових праць. - Харків, 2010. - Вип. 2 (12) – С. 294-298.
Abstract: Досліджені органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату.
It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1029
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
RATIONALE TECHNOLOGIES.pdf214.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.