Дослідження раціонального використання хмелевих препаратів у технології міні-пивоваріння для закладів ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Доведено актуальність використання в міні-пивоварінні хмелевих препаратів. We prove the relevance of the use of hops products in mini brewing.
Опис
Ключові слова
міні-пивоваріння, mini brewing, хміль, hops, хмелеві препарати, hop products, сусло, wort, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Пасічник, О. В. Дослідження раціонального використання хмелевих препаратів у технології міні-пивоваріння для закладів ресторанного господарства / О. В. Пасічник, В. Ф. Доценко //Наукові здобутки молоді– вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, ас. і студ., 15–16 квітня. – Київ, 2013. – С. 556-557.