Дослідження раціонального використання хмелевих препаратів у технології міні-пивоваріння для закладів ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Доведено актуальність використання в міні-пивоварінні хмелевих препаратів. We prove the relevance of the use of hops products in mini brewing.

Опис

Ключові слова

міні-пивоваріння, mini brewing, хміль, hops, хмелеві препарати, hop products, сусло, wort, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Пасічник, О. В. Дослідження раціонального використання хмелевих препаратів у технології міні-пивоваріння для закладів ресторанного господарства / О. В. Пасічник, В. Ф. Доценко //Наукові здобутки молоді– вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79­-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, ас. і студ., 15–16 квітня. – Київ, 2013. – С. 556-557.