Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10337
Title: Комбинированные продукты с мясом птицы
Other Titles: Combined products with meat of bird
Authors: Пасечный, Василий Николаевич
Сабадаш, Петр Николаевич
Pasichny, Vasiliy
Sabadash, Peter
Keywords: пищевая ценность
белковые стабилизаторы
мъясо птицы
буфферная емкость
харчова цінність
білкові стабілізатори
м'ясо птиці
буферна ємність
food value
albuminous stabilizators
birds meat
buffernaya capacity
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2005
Citation: Пасичный, В. Н. Комбинированные продукты с мясом птицы / В. Н. Пасичный, П. М. Сабадаш // Продукти & ингредиенты. - 2005. - № 11. - С. 56-58.
Abstract: В статье приведено исследование основных технологических показателей мъяса птицы. Установлено, что одним из направлений улучшения сбалансированности комбинированных продуктов с мясом птицы по пищевой и биологической ценности, а также сенсорных характеристиках есть использование при производстве комплексных белковых стабилизаторов.У статті наведено дослідження основних технологічних показників м'яса птиці. Встановлено, що одним з напрямів покращення збалансованості комбінованих продуктів з м’ясом птиці по харчовій і біологічній цінності, а також сенсорних характеристиках є використання при виробництві комплексних білкових стабілізаторів.In the article are presented research of basic technological indexes of bird meat. It is set that one of directions of improvement of the combined products with meat of bird by food and biological value, and also sensory descriptions is by using of complex albuminous stabilizators.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10337
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Combined.pdf95.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.