Методика визначення консистенції м’яса

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано методику визначення кон¬систенції м'яса. В основу її покладено матема¬тичну модель деформування в'язко-пружної сис¬теми за різних умов навантаження. М'ясо дефор¬мується спеціальним приладом, який автоматич¬но фіксує кінетику деформування, включаючи релаксацію напруги.
Authors offer a technique of definition of a consistence of meat. The mathematical model of deformation of viscoelastic system is put in a basis of it under different conditions of loading. Deformation of meat occurs the special device which automatically fixes kinetics deformations, including a relaxation of a pressure..

Опис

Ключові слова

модель деформування в’язко-пружної системи, model of deformation of viscoelastic systems, консистенція м’яса, реологічні характеристики, texture of meat, rheology, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Коваль, О. А. Методика визначення консистенції м’яса / О. А. Коваль, В. С. Гуць // Наукові праці НУХТ, 2005. - № 16. - С. 22-24.

Зібрання