Методика визначення консистенції м’яса

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновано методику визначення кон¬систенції м'яса. В основу її покладено матема¬тичну модель деформування в'язко-пружної сис¬теми за різних умов навантаження. М'ясо дефор¬мується спеціальним приладом, який автоматич¬но фіксує кінетику деформування, включаючи релаксацію напруги.
Authors offer a technique of definition of a consistence of meat. The mathematical model of deformation of viscoelastic system is put in a basis of it under different conditions of loading. Deformation of meat occurs the special device which automatically fixes kinetics deformations, including a relaxation of a pressure..

Опис

Ключові слова

модель деформування в’язко-пружної системи, model of deformation of viscoelastic systems, консистенція м’яса, реологічні характеристики, texture of meat, rheology, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Коваль, О. А. Методика визначення консистенції м’яса / О. А. Коваль, В. С. Гуць // Наукові праці НУХТ, 2005. - № 16. - С. 22-24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced