Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10409
Title: Ефективність застосування плівкових випарних апаратів та розрахунок інтенсивності тепловіддачі до киплячих цукрових розчинів в них
Other Titles: The effectiveness of film evaporators applying and calculation of heat transfer intensity to boiling sugar solutions inside them
Authors: Петренко, Валентин Петрович
Прядко, Микола Олексійович
Рябчук, Олександр Миколайович
Petrenko, Valentin
Pryadko, Nikolai
Ryabchuk, Alexander
Keywords: інтенсивність тепловіддачі
цукрові розчини
випарні установки
плівковий випарний апарат
випарний апарат типа Роберта
интенсивность теплоотдачи
выпарные установки
сахарные растворы
пленочный выпарной аппарат
выпарной аппарат типа Роберта
intensity of heat transfer
sugar solutions
evaporating unit
film evaporator
Robert type evaporator
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 2013
Citation: Петренко, В. П. Ефективність застосування плівкових випарних апаратів та розрахунок інтенсивності тепловіддачі до киплячих цукрових розчинів в них / В. П. Петренко, М. О. Прядко, О. М. Рябчук // Цукор України. – 2013. – № 6 (90). – С. 21-25.
Abstract: Надані порівняльні розрахунки випарних установок з плівковими випарними апаратами, апаратами Роберта та змішаної конфігурації. Наведено нове співвідношення для розрахунку інтенсивності тепловіддачі до гравітаційно-стікаючих плівок цукрових розчинів в режимі випаровування з вільної поверхні та поверхневого кипіння.Предоставленные сравнительные расчеты выпарных установок с пленочными выпарными аппаратами, аппаратами Роберта та смешанной конфигурации. Приведено новое соотношение для расчета интенсивности теплоотдачи к гравитационно-стекающим пленкам сахарных растворов в режиме испарения со свободной поверхности и поверхностного кипения.Comparative calculations of evaporating unit with film evaporators, Robert devices and mixed configuration are provided. New ratio for the calculation of heat transfer intensity to the gravity-falling films of the evaporation mode of sugar solutions from free surface and surface of boiling is given.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10409
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PetrenkoStat.pdf462.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.