Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1041
Title: Теоретические аспекты разработки мучных кондитерских изделий специального назначения
Authors: Дорохович, Виктория Витальевна
Ковбаса, Владимир Николаевич
Keywords: мучные кондитерские изделия
pastry products
нутрициология
витамины
минеральные вещества
сахарозаменители
science of nutrition
vitamins
mineral substances
sweetener
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2001
Abstract: Обоснованы требования к разработке мучных кондитерских изделий с учетом возраста, физической активности, состояния здоровья человека.
Requirements to the development of pastry products taking into age, physical activity, state of health of person have been scientifically motivated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1041
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dvvtarmkisn.pdf119.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.