Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1053
Title: З турботою про хворих на цукровий діабет
Other Titles: With an anxiety about patients with diabetes
Authors: Христенко, О. В.
Дробот, Віра Іванівна
Білик, Олена Анатоліївна
Bilyk, Olena
Hristenko, O.
Drobot, Vera
Keywords: дієтичні хлібобулочні вироби
диетические хлебобулочные изделия
dietary bakery products
рецептура
суха пшенична клейковина
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
сухая пшеничная клейковина
compositions
dry wheat gluten
Issue Date: 2008
Citation: Христенко, О. В. З турботою про хворих на цукровий діабет / О. В. Христенко, О. А. Білик, В. І. Дробот // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 63 - 64.
Abstract: Узагальнено доцільність розроблення дієтичних хлібобулочних виробів, охарактеризовано рецептурні композиції білково-пшеничного та білково-висівкового хліба, досліджено технологічні параметри та якість готових виробів, встановлена доцільність застосування сухої пшеничної клейковини.
Обобщена целесообразность разработки диетических хлебобулочных изделий, охарактеризованы рецептурные композиции белково-пшеничного и из белковых отрубей хлеба, исследовано технологические параметры и качество готовых изделий, установлена целесообразность применения сухой пшеничной клейковины.
An expedience of development of the dietary bakery products has generalized, compounding compositions of albumen-wheat and albumen-branny bread have described. The technological parameters and quality of bread has been investigated; an expedience using of application of dry wheat gluten has been proved.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1053
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
boaztphntsd.pdf118.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.