Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10536
Title: Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 2)
Other Titles: Food additives in food production (Part 2)
Authors: Пасечный, Василий Николаевич
Сабадаш, Петр Николаевич
Pasichny, Vasiliy
Sabadash, Peter
Keywords: гели
углеводы
эмульсия
гидроколлоиды
студни
гелі
емульсія
вуглеводи
гідроколоїди
студні
gels
carbohydrates
emulsion
hydrocolloids
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Пасичный, В. Н. Пищевые добавки в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, П. Н. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 2 (33). - Ч. 2. - С. 22-23.
Abstract: В статье рассмотрен в качестве пищевых добавок полисахариды из морских водорослей. Также приведены технологическое воздействие на готовую продукцию таких пищевых добавок как агар, каррагинан, альгинат и их использование в различных отраслях промышленности.У статті розглянуто в якості харчових добавок полісахариди з морських водоростей. Також наведено технологічну дію на готову продукцію таких харчових добавок як агар, карагінан, альгінат та використання їх у різних галузях промисловості.In the article as dietary supplements the use polysaccharides from marine algae. Also presented technological effect on the finished food products additives such as agar, carrageenan, alginate and their use in various industries.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10536
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Food additives.pdf198.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.