Новий комбінований продукт на м’ясній основі
Вантажиться...
Дата
2001
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Представлено технологію комбінованого м'ясопродукту з використанням риби. Submitted technology combined with the use of fish meat.
Опис
Ключові слова
комбінований продукт, риба, combined product, fish, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Новий комбінований продукт на м’ясній основі / В. М. Пасічний, Т. В. Мащенко // Наукові праці УДУХТ. - Київ: УДУХТ, 2001. - № 10. – Ч. 2. - С. 70-71.