Новий комбінований продукт на м’ясній основі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлено технологію комбінованого м'ясопродукту з використанням риби. Submitted technology combined with the use of fish meat.

Опис

Ключові слова

комбінований продукт, риба, combined product, fish, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Новий комбінований продукт на м’ясній основі / В. М. Пасічний, Т. В. Мащенко // Наукові праці УДУХТ. - Київ: УДУХТ, 2001. - № 10. – Ч. 2. - С. 70-71.

Зібрання