Новий комбінований продукт на м’ясній основі

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлено технологію комбінованого м'ясопродукту з використанням риби. Submitted technology combined with the use of fish meat.

Опис

Ключові слова

комбінований продукт, риба, combined product, fish, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Новий комбінований продукт на м’ясній основі / В. М. Пасічний, Т. В. Мащенко // Наукові праці УДУХТ. - Київ: УДУХТ, 2001. - № 10. – Ч. 2. - С. 70-71.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced