DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10554

Название: Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини
Другие названия: Improvement technology based semis culinary poultry and materials containing keratin
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Гередчук, Аліна Михайлівна
Задорожній, В'ячеслав Вікторович
Zadorozhniy, Vyacheslav
Pasichny, Vasiliy
Geredchuk, Alina
Ключевые слова: каротиновмісна сировина
м'ясо птиці
напівфабрикати
сырье которое содержит каротин
полуфабрикаты
мясо птицы
raw material that contains carotene
poultry meat
semi-finished products
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Пасічний, В. М. Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини / В. М. Пасічний, В. В. Задорожній, А. М. Гередчук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 33.
Краткий осмотр (реферат): Подано інформацію про нові напівфабрикати кулінарні на основі мяса птиці та каротиновмісної сировини.Представлена информация о новых полуфабрикатах кулинарных на основе мяса птицы и каротиновместительного сырья.Presented information about new half-finished item meat from poultry and materials containing keratin.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10554
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Improvement technology.pdf70,56 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback