Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Подано інформацію про нові напівфабрикати кулінарні на основі мяса птиці та каротиновмісної сировини. Presented information about new half-finished item meat from poultry and materials containing keratin.
Опис
Ключові слова
каротиновмісна сировина, м'ясо птиці, напівфабрикати, raw material that contains carotene, poultry meat, semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини / В. М. Пасічний, В. В. Задорожній, А. М. Гередчук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 33.