Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Подано інформацію про нові напівфабрикати кулінарні на основі мяса птиці та каротиновмісної сировини. Presented information about new half-finished item meat from poultry and materials containing keratin.

Опис

Ключові слова

каротиновмісна сировина, м'ясо птиці, напівфабрикати, raw material that contains carotene, poultry meat, semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини / В. М. Пасічний, В. В. Задорожній, А. М. Гередчук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 33.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced