Інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стаття присвячена питанню підвищення функціональних даних м’ясомістких продуктів шляхом комбінування м’яса птиці та рослинної сировини. Запропоновано використання каротиновмісної сировини — моркви і гарбуза, в технології курячого «попкорну».

Опис

Ключові слова

антиоксидантні властивості, каротиновмісна сировина, м'ясомісткі продукти, м’ясо птиці, бета-каротин, технологія курячого «попкорну», chicken “popcorn” technology, carotene containing materials, meat containing products, poultry meat, beta-carotene, anti-oxidant characteristics, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Задорожній, В. В. інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиці / В. В. Задорожній, В. М. Пасічний, М. М. Іванова, А. М. Гередчук // Наукові здобутки молоді  вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79-я МНК. - Київ : НУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 352-353.

Зібрання