DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1057

Название: Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого безопарного способу приготування тіста
Другие названия: Digestibility of proteins and carbohydrates bakery products manufactured improved without dough way
Авторы: Тесля, Ольга Дмитрівна
Дробот, Віра Іванівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Teslya, Olga
Drobot, Vera
Bondarenko, Julia V.
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
вуглеводи
білкові речовини
ферменти
in vitro
хлебобулочные изделия
углеводы
белковые вещества
ферменты
in vitro
bakery products
carbohydrates
proteins
enzymes
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Тесля, О. Д. Перетравленість білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за вдосконаленого безопарного способу приготування тіста / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 9(135). – С. 57-58.
Краткий осмотр (реферат): В матеріалах статті встановлено, що внаслідок технологічних заходів використаних у прискореній технології, білкові речовини та вуглеводи виробів більш податливі дії харчотравних ферментів, що сприяє їх кращому засвоєнню організмом.
В матеріалах статьи установлено, что вследствие технологических мероприятий использованных в ускоренной технологии, белковые вещества и углеводы изделий более податливы действию ферментов желудочно-кишечного тракта, что способствует их лучшему усвоению организмом.
In materials of paper found that because of technological measures used inaccelerated technology, proteins and carbohydrates are more pliable product of enzyme that helps them better assimilation by the body.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1057
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bjvpbivhvzybspt.pdf181,47 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback