Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1057
Title: Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого безопарного способу приготування тіста
Authors: Тесля, Ольга Дмитрівна
Дробот, Віра Іванівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Keywords: хлібобулочні вироби
вуглеводи
білкові речовини
ферменти
in vitro
bakery products
carbohydrates
proteins
enzymes
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2010
Citation: Тесля, О. Д. Перетравленість білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за вдосконаленого безопарного способу приготування тіста / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 9(135). – С. 57-58.
Abstract: В матеріалах статті встановлено, що внаслідок технологічних заходів використаних у прискореній технології, білкові речовини та вуглеводи виробів більш податливі дії харчотравних ферментів, що сприяє їх кращому засвоєнню організмом.
In materials of paper found that because of technological measures used inaccelerated technology, proteins and carbohydrates are more pliable product of enzyme that helps them better assimilation by the body.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1057
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bjvpbivhvzybspt.pdf181.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.