З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведені результати дослідження з розробки технології використання альбуміну в хлібопеченні.
Опис
Ключові слова
хліб, хлеб, bread, білок молока, белок молока, milk protein, альбумін, альбумин, albumin, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності / В. Ф. Доценко, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська, Ю. М. Ткачук // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – N 2(63). – С. 22-26.