З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведені результати дослідження з розробки технології використання альбуміну в хлібопеченні.
Опис
Ключові слова
хліб, хлеб, bread, білок молока, белок молока, milk protein, альбумін, альбумин, albumin, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності / В. Ф. Доценко, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська, Ю. М. Ткачук // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – N 2(63). – С. 22-26.