Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білковмісних наповнювачів
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У дані статті йдеться про дослідження спрямовані на більш раціональне використання вітчизняної сировинної бази м’ясопереробної і молочної промисловості та суміжних галузей АПК. This article refers to research aimed at more efficient use of domestic raw materials of meat and dairy industry, agriculture and allied industries.
Опис
Ключові слова
технологічні показники, м’ясний фарш, харчова збалансованість, minced meat, technological parameters, food balance, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білоквмісних ноповнювачів / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, О. А. Захандревич // М’ясний бізнес. - 2008. - № 10. - С. 82-84.