Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білковмісних наповнювачів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У дані статті йдеться про дослідження спрямовані на більш раціональне використання вітчизняної сировинної бази м’ясопереробної і молочної промисловості та суміжних галузей АПК. This article refers to research aimed at more efficient use of domestic raw materials of meat and dairy industry, agriculture and allied industries.

Опис

Ключові слова

технологічні показники, м’ясний фарш, харчова збалансованість, minced meat, technological parameters, food balance, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білоквмісних ноповнювачів / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, О. А. Захандревич // М’ясний бізнес. - 2008. - № 10. - С. 82-84.

Зібрання