Класифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті йдеться про розроблення науково-обґрунтованих рекомендацій, з застосуванням елементів НАССР. Що забезпечить, при їх впроваджені, виробництво якісних конкурентних м’ясопродуктів, у відповідності з вимогами вітчизняного і міжнародного законодавства. The article deals with the development of evidence-based guidelines, using elements of HACCP. .When they are implemented, the production of quality meat products competitive in accordance with the requirements of domestic and international law.

Опис

Ключові слова

якісні характеристики, безпека м’ясних продуктів, комбіновані продукти, quality characteristics, safety of meat products, combined meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Класифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. - 2009. - № 2. - С. 17-18.

Зібрання