Класифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті йдеться про розроблення науково-обґрунтованих рекомендацій, з застосуванням елементів НАССР. Що забезпечить, при їх впроваджені, виробництво якісних конкурентних м’ясопродуктів, у відповідності з вимогами вітчизняного і міжнародного законодавства. The article deals with the development of evidence-based guidelines, using elements of HACCP. .When they are implemented, the production of quality meat products competitive in accordance with the requirements of domestic and international law.
Опис
Ключові слова
якісні характеристики, безпека м’ясних продуктів, комбіновані продукти, quality characteristics, safety of meat products, combined meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Класифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. - 2009. - № 2. - С. 17-18.