Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1064
Название: Використання бентонітів у харчовій промисловості
Авторы: Іщенко, Віра Миколаївна
Колотуша, Тетяна Петрівна
Полумбрик, Олег Максимович
Ключевые слова: бентоніти
сорбційні властивості
освітлення виноматеріалів
рафінування олій
bentonite
sorption properties
fining of wine
refining of oils
кафедра харчової хімії
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Іщенко, В. М. Використання бентонітів у харчовій промисловості / В. М. Іщенко, Т. П. Колотуша, О. М. Полумбрик // Харчова промисловість. – 2013. - № 14. – С. 34-36.
Краткий осмотр (реферат): В статті проаналізовано склад і сорбційні властивості бентонітових глин та їх використання в харчових технологіях. Показано, що у якості сорбентів для виноробної промисловості доцільно використовувати натрієві або кальцієві бентоніти, а для сорбційної рафінації олій – бентоніти, активовані неорганічними кислотами.
The paper analyzed the composition and sorption properties of bentonite clays and their use in food technology. It is shown that as sorbents for the wine industry should use sodium or calcium bentonites, and for adsorption refining oils - bentonites, activated inorganic acids.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1064
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ik.pdf272.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.