Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1064
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іщенко, Віра Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Колотуша, Тетяна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Полумбрик, Олег Максимович | - |
dc.date.accessioned | 2012-05-14T14:18:47Z | - |
dc.date.available | 2012-05-14T14:18:47Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Іщенко, В. М. Використання бентонітів у харчовій промисловості / В. М. Іщенко, Т. П. Колотуша, О. М. Полумбрик // Харчова промисловість. – 2013. - № 14. – С. 34-36. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1064 | - |
dc.description.abstract | В статті проаналізовано склад і сорбційні властивості бентонітових глин та їх використання в харчових технологіях. Показано, що у якості сорбентів для виноробної промисловості доцільно використовувати натрієві або кальцієві бентоніти, а для сорбційної рафінації олій – бентоніти, активовані неорганічними кислотами. | uk_UK |
dc.description.abstract | The paper analyzed the composition and sorption properties of bentonite clays and their use in food technology. It is shown that as sorbents for the wine industry should use sodium or calcium bentonites, and for adsorption refining oils - bentonites, activated inorganic acids. | en |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | бентоніти | - |
dc.subject | сорбційні властивості | - |
dc.subject | освітлення виноматеріалів | - |
dc.subject | рафінування олій | - |
dc.subject | bentonite | - |
dc.subject | sorption properties | - |
dc.subject | fining of wine | - |
dc.subject | refining of oils | - |
dc.subject | кафедра харчової хімії | - |
dc.title | Використання бентонітів у харчовій промисловості | uk_UK |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.