Технологія натуральних харчових концентрованих барвників

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено характеристики основної сировини для одержання барвників із рослинної сировини, технологію одержання, органолептичні і фізико-хімічні показники жовтого та червоного натуральних харчових концентрованих барвників. Shows the characteristics of the basic raw materials for dye of vegetable raw materials, the technology of production, organoleptic and physical-chemical indicators of yellow and red concentrated natural food colorant.

Опис

Ключові слова

морква, чорноплідна горобина, β-каротин, вітамінна активність, якість, carrots, chokeberry, β-carotene, vitamin activity, quality, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Технологія натуральних харчових концентрованих барвників / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник, Т. І. Опанасик, Л. М. Резвіна // Наукові праці НУХТ. – 2001. - № 10. - С. 29-30.

Зібрання