Технологія натуральних харчових концентрованих барвників
Вантажиться...
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено характеристики основної сировини для одержання барвників із рослинної сировини, технологію одержання, органолептичні і фізико-хімічні показники жовтого та червоного натуральних харчових концентрованих барвників.
Shows the characteristics of the basic raw materials for dye of vegetable raw materials, the technology of production, organoleptic and physical-chemical indicators of yellow and red concentrated natural food colorant.
Опис
Ключові слова
морква, чорноплідна горобина, β-каротин, вітамінна активність, якість, carrots, chokeberry, β-carotene, vitamin activity, quality, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Технологія натуральних харчових концентрованих барвників / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник, Т. І. Опанасик, Л. М. Резвіна // Наукові праці НУХТ. – 2001. - № 10. - С. 29-30.