Технологія натуральних харчових концентрованих барвників
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено характеристики основної сировини для одержання барвників із рослинної сировини, технологію одержання, органолептичні і фізико-хімічні показники жовтого та червоного натуральних харчових концентрованих барвників.
Shows the characteristics of the basic raw materials for dye of vegetable raw materials, the technology of production, organoleptic and physical-chemical indicators of yellow and red concentrated natural food colorant.
Опис
Ключові слова
морква, чорноплідна горобина, β-каротин, вітамінна активність, якість, carrots, chokeberry, β-carotene, vitamin activity, quality, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Технологія натуральних харчових концентрованих барвників / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник, Т. І. Опанасик, Л. М. Резвіна // Наукові праці НУХТ. – 2001. - № 10. - С. 29-30.