Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10787
Title: Динаміка вуглеводів у процесі пророщування солоду гороху
Other Titles: Dynamics of carbohydrates in the process proraschyvanyya malt peas
Authors: Хіврич, Борис Іванович
Лопато, Т. В.
Фролова, Наталія Епінетівна
Кошова, Валентина Миколаївна
Домарецький, Віталій Афанасійович
Hivrich, Boris
Lopato, T.
Frolova, Natalia
Koshova, Valentina
Domareckij, Vitaliy
Keywords: солод
горох
пророщування
вуглеводи
проращивание
углеводы
malt
peas
proraschyvanye
carbohydrates
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 1996
Citation: Динаміка вуглеводів у процесі пророщування солоду гороху / Б. І. Хіврич, Т. В. Лопато, Н. Е. Фролова та інші // Харчова промисловість. – 1996. - № 42. - С. 104–107.
Abstract: Проведення дослідження показують, що вуглеводний склад і харчова цінність солоду гороху як сировини для одержання нових продуктів значно кращі, ніж гороху. Проведение исследования показывают, что углеводный состав и пищевая ценность солода гороха в качестве сырья для получения новых продуктов значительно лучше, чем гороха. Conducting Studies pokazыvayut, that uhlevodnыy composition and pyschevaya Values malt peas in kachestve raw materials for obtaining íîâûõ of products Significantly better, than peas.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10787
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf515.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.