Динаміка вуглеводів у процесі пророщування солоду гороху
Вантажиться...
Файли
Дата
1996
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведення дослідження показують, що вуглеводний склад і харчова цінність солоду гороху як сировини для одержання нових продуктів значно кращі, ніж гороху. Conducting Studies pokazыvayut, that uhlevodnыy composition and pyschevaya Values malt peas in kachestve raw materials for obtaining íîâûõ of products Significantly better, than peas.
Опис
Ключові слова
солод, горох, пророщування, вуглеводи, malt, peas, proraschyvanye, carbohydrates, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Динаміка вуглеводів у процесі пророщування солоду гороху / Б. І. Хіврич, Т. В. Лопато, Н. Е. Фролова та інші // Харчова промисловість. – 1996. - № 42. - С. 104–107.