Динаміка вуглеводів у процесі пророщування солоду гороху
Файли
Дата
1996
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведення дослідження показують, що вуглеводний склад і харчова цінність солоду гороху як сировини для одержання нових продуктів значно кращі, ніж гороху. Conducting Studies pokazыvayut, that uhlevodnыy composition and pyschevaya Values malt peas in kachestve raw materials for obtaining íîâûõ of products Significantly better, than peas.
Опис
Ключові слова
солод, горох, пророщування, вуглеводи, malt, peas, proraschyvanye, carbohydrates, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Динаміка вуглеводів у процесі пророщування солоду гороху / Б. І. Хіврич, Т. В. Лопато, Н. Е. Фролова та інші // Харчова промисловість. – 1996. - № 42. - С. 104–107.