DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10811

Название: Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production
Другие названия: Використання борошна люпину у технологіях ресторанної продукції
Авторы: Hrebeniuk, I.
Bondar, Natalia
Yurchuk, Lyudmila
Гребенюк, І. П.
Бондар, Наталія Петрівна
Юрчук, Людмила Володимирівна
Ключевые слова: харчовий люпин
пищевой люпин
food lupine
білок
белок
protein
харчова цінність
пищевая ценность
nutritional value
хімічний склад
химический состав
chemical composition
ресторанний бізнес
ресторанный бизнес
restaurant business
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Hrebeniuk, I. P. Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production / I. P. Hrebeniuk, N. P. Bondar, L. V. Yurchuk // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 239.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено використання харчового люпину у технологіях кулінарної продукції. Исследовано использование пищевого люпина в технологиях кулинарной продукции. Using of food lupine in culinary product technology has been investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10811
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Untitled.FR10.pdf742,84 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback