Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10811
Title: Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production
Authors: Hrebeniuk, I.
Bondar, Natalia
Yurchuk, Lyudmila
Keywords: харчовий люпин
пищевой люпин
food lupine
білок
белок
protein
харчова цінність
пищевая ценность
nutritional value
хімічний склад
химический состав
chemical composition
ресторанний бізнес
ресторанный бизнес
restaurant business
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Hrebeniuk, I. P. Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production / I. P. Hrebeniuk, N. P. Bondar, L. V. Yurchuk // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 239.
Abstract: Using of food lupine in culinary product technology has been investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10811
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled.FR10.pdf742.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.