Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Using of food lupine in culinary product technology has been investigated.

Опис

Ключові слова

харчовий люпин, пищевой люпин, food lupine, білок, белок, protein, харчова цінність, пищевая ценность, nutritional value, хімічний склад, химический состав, chemical composition, ресторанний бізнес, ресторанный бизнес, restaurant business, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Hrebeniuk, I. P. Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production / I. P. Hrebeniuk, N. P. Bondar, L. V. Yurchuk // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 239.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced