Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Using of food lupine in culinary product technology has been investigated.
Опис
Ключові слова
харчовий люпин, пищевой люпин, food lupine, білок, белок, protein, харчова цінність, пищевая ценность, nutritional value, хімічний склад, химический состав, chemical composition, ресторанний бізнес, ресторанный бизнес, restaurant business, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Hrebeniuk, I. P. Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production / I. P. Hrebeniuk, N. P. Bondar, L. V. Yurchuk // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 239.