DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10813

Название: Перспективи використання насіння льону як джерела повноцінного білка у виробництві кулінарної продукції для вегетаріанців
Другие названия: Prospects for the use of flax seed as a source of complete protein in the production of culinary products for vegetarians
Авторы: Павлюченко, Олена Станіславівна
Бондар, Наталія Петрівна
Pavliuchenko, Elena
Bondar, Natalia
Ключевые слова: насіння льону
семена льна
flax seeds
кулінарна продукція
кулинарная продукция
culinary products
вегетаріанський раціон
вегетарианский рацион
vegetarian diet
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Бондар, Н. П. Перспективи використання насіння льону як джерела повноцінного білка у виробництві кулінарної продукції для вегетаріанців / Н. П. Бондар, О. С. Павлюченко // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 21 жовтня. – Х.: ХДУХТ, 2010. – С. 285-286.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено використання насіння льону як джерела повноцінного білка для виробництва кулінарної продукції для вегетаріанської дієти в умовах закладів ресторанного господарства. Исследовано использование семян льна как источника полноценного белка для производства кулинарной продукции для вегетарианской диеты в условиях заведений ресторанного хозяйства. The use of flax seed as a source of complete protein for the production of culinary products for vegetarian diet at restaurant institutions has been investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10813
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
flax_seeds.pdf1,14 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback