Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10813
Title: Перспективи використання насіння льону як джерела повноцінного білка у виробництві кулінарної продукції для вегетаріанців
Authors: Бондар, Наталія Петрівна
Павлюченко, Олена Станіславівна
Keywords: насіння льону
кулінарна продукція
вегетаріанський раціон
flax seeds
culinary products
vegetarian diet
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2010
Citation: Бондар, Н. П. Перспективи використання насіння льону як джерела повноцінного білка у виробництві кулінарної продукції для вегетаріанців / Н. П. Бондар, О. С. Павлюченко // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 21 жовтня. – Х.: ХДУХТ, 2010. – С. 285-286.
Abstract: Досліджено використання насіння льону як джерела повноцінного білка для виробництва кулінарної продукції для вегетаріанської дієти в умовах закладів ресторанного господарства. The use of flax seed as a source of complete protein for the production of culinary products for vegetarian diet at restaurant institutions has been investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10813
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
flax_seeds.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.