Перспективи використання насіння льону як джерела повноцінного білка у виробництві кулінарної продукції для вегетаріанців

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено використання насіння льону як джерела повноцінного білка для виробництва кулінарної продукції для вегетаріанської дієти в умовах закладів ресторанного господарства. The use of flax seed as a source of complete protein for the production of culinary products for vegetarian diet at restaurant institutions has been investigated.

Опис

Ключові слова

насіння льону, кулінарна продукція, вегетаріанський раціон, flax seeds, culinary products, vegetarian diet, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Бондар, Н. П. Перспективи використання насіння льону як джерела повноцінного білка у виробництві кулінарної продукції для вегетаріанців / Н. П. Бондар, О. С. Павлюченко // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 21 жовтня. – Х.: ХДУХТ, 2010. – С. 285-286.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced