DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10814

Название: Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначення
Другие названия: The use of iron substances in production of antianemic bakery products
Авторы: Арсеньєва, Лариса Юріївна
Бондар, Наталія Петрівна
Губеня, Вячеслав Олександрович
Arsenieva, Larisa
Bondar, Natalia
Hubenia, Vyacheslav
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
bakery products
носії заліза
носители железа
iron substances
залізодефіцитна анемія
железодефицитная анемия
iron deficiency anemia
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Арсеньєва Л. Ю. Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначення / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, В. О. Губеня // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття», 21 жовтня. – Х.: ХДУХТ, 2010. – С. 281-282.
Краткий осмотр (реферат): Представлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення. Представлены результаты комплекса исследований по установлению влияния носителей железа органического и неорганического происхождения на технологический процесс производства хлебобулочных изделий антианемического назначения. he results of complex investigations concerning the effect of iron substances of organic and inorganic origin to the technological process of the bakery product production with antianemic properties of designed products are presented.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10814
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
iron_bread.pdf1,27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь