Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначення

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення. The results of complex investigations concerning the effect of iron substances of organic and inorganic origin to the technological process of the bakery product production with antianemic properties of designed products are presented.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, носії заліза, залізодефіцитна анемія, bakery products, iron substances, iron deficiency anemia, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Арсеньєва Л. Ю. Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначення / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, В. О. Губеня // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття», 21 жовтня. – Х.: ХДУХТ, 2010. – С. 281-282.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced