Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначення
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення. The results of complex investigations concerning the effect of iron substances of organic and inorganic origin to the technological process of the bakery product production with antianemic properties of designed products are presented.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, носії заліза, залізодефіцитна анемія, bakery products, iron substances, iron deficiency anemia, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Арсеньєва Л. Ю. Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначення / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, В. О. Губеня // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття», 21 жовтня. – Х.: ХДУХТ, 2010. – С. 281-282.