Сучасна упаковка для хлібобулочних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто переваги поліпропіленових та полівінілхлоридних плівок для упаковки хлібобулочних виробів Discusses the advantages of polypropylene and polyvinyl chloride films for packaging of bakery products

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, швидкість черствіння, упаковка, bakery products, rate of staling, packaging, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Лисюк Г. М. Сучасна упаковка для хлібобулочних виробів / Г. М. Лисюк, Л. В. Білецька, О. В. Нєміріч // Хлебопекарское и кондитерское дело. – 2007. - № 2. – С. 5-7.

Зібрання