Сучасна упаковка для хлібобулочних виробів

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто переваги поліпропіленових та полівінілхлоридних плівок для упаковки хлібобулочних виробів Discusses the advantages of polypropylene and polyvinyl chloride films for packaging of bakery products

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, швидкість черствіння, упаковка, bakery products, rate of staling, packaging, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Лисюк Г. М. Сучасна упаковка для хлібобулочних виробів / Г. М. Лисюк, Л. В. Білецька, О. В. Нєміріч // Хлебопекарское и кондитерское дело. – 2007. - № 2. – С. 5-7.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced