Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведений аналіз рецептури напоїв та його вплив на процес сатурації. The analysis of the formulation of beverages and its impact on the saturation

Опис

Ключові слова

безалкогольні напої, слабоалкогольні напої, сатурація, soft drinks, low alcohol drinks, saturation, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Петрікей, Р. В. Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02) / Р. В. Петрікей, О. М. Прохоров // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-тя наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. К: НУХТ – 2007 – С. 34