Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02)

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведений аналіз рецептури напоїв та його вплив на процес сатурації. The analysis of the formulation of beverages and its impact on the saturation

Опис

Ключові слова

безалкогольні напої, слабоалкогольні напої, сатурація, soft drinks, low alcohol drinks, saturation, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Петрікей, Р. В. Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02) / Р. В. Петрікей, О. М. Прохоров // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-тя наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. К: НУХТ – 2007 – С. 34

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced