Вплив тривалості кип'ятіння сусла на теплові витрати під час варіння

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Варка сусла під тиском. Встановлено зв'язок між температурою варки сусла та його якісними показниками. Boiling mash under pressure. The relationship between the temperature of boiling wort and its quality characteristics.

Опис

Ключові слова

кип’ятіння сусла, регенерація пари, коагуляція білків, boiling wort, regeneration couples, coagulation proteins, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Оксьоненко, С. М. Вплив тривалості кип'ятіння сусла на теплові витрати під час варіння / С. М. Оксьоненко, O. M. Прохоров // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молоапх вчених — К.: УДУХТ, 2001. — C. 49.