Вплив тривалості кип'ятіння сусла на теплові витрати під час варіння

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Варка сусла під тиском. Встановлено зв'язок між температурою варки сусла та його якісними показниками. Boiling mash under pressure. The relationship between the temperature of boiling wort and its quality characteristics.

Опис

Ключові слова

кип’ятіння сусла, регенерація пари, коагуляція білків, boiling wort, regeneration couples, coagulation proteins, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Оксьоненко, С. М. Вплив тривалості кип'ятіння сусла на теплові витрати під час варіння / С. М. Оксьоненко, O. M. Прохоров // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молоапх вчених — К.: УДУХТ, 2001. — C. 49.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced