Исследование скорости жидкой фазы на чешуйчатой тарелке

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1982

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Отримані математичні залежності для визначення швидкості руху газорідинної суміші на контактних пристроях колонних апаратів при зміні навантаження по рідинній та паровій фазах і діаметра колони. These mathematical expressions for determining the velocity of the gas-liquid mixture in the column apparatuses contact devices by changing the load on the liquid and vapor phases and the diameter of the column

Опис

Ключові слова

лускаті тарілки, газорідинна суміш, коефіцієнт масопередачі, баланс енергії, scaly plates, gas-liquid mixture, mass transfer coefficient, energy balance, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Таран, В. М. Исследование скорости жидкой фазы на чешуйчатой тарелке / В. М. Таран, А. Н. Прохоров, В. А. Анистратенко // Краткие сообщения. Известия вузов. Пищевая технология. - 1982. - № 1. - С. 118-119.

Зібрання