Исследование скорости жидкой фазы на чешуйчатой тарелке

Ескіз

Дата

1982

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Отримані математичні залежності для визначення швидкості руху газорідинної суміші на контактних пристроях колонних апаратів при зміні навантаження по рідинній та паровій фазах і діаметра колони. These mathematical expressions for determining the velocity of the gas-liquid mixture in the column apparatuses contact devices by changing the load on the liquid and vapor phases and the diameter of the column

Опис

Ключові слова

лускаті тарілки, газорідинна суміш, коефіцієнт масопередачі, баланс енергії, scaly plates, gas-liquid mixture, mass transfer coefficient, energy balance, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Таран, В. М. Исследование скорости жидкой фазы на чешуйчатой тарелке / В. М. Таран, А. Н. Прохоров, В. А. Анистратенко // Краткие сообщения. Известия вузов. Пищевая технология. - 1982. - № 1. - С. 118-119.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced