DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10949

Название: Основні принципи раціоналізації харчування в умовах довготривалої дії малих доз іонізуючого випромінювання
Другие названия: Basic principles of nutrition streamlining in the long-term effect of low doses of ionizing radiation
Авторы: Нещадим, Лариса Петрівна
Мельник, Галина Сергіївна
Демчина, Галина Любомирівна
Neshchadym, Larisa
Melnik, Galina
Demchyna, Galina
Ключевые слова: опромінення
забруднення
радіонукліди
продукти харчування
облучение
загрязнения
радионуклиды
продукты питания
radiation
pollution
radionuclides
food
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2004
Библиографическое описание: Нещадим, Л. П. Основні принципи раціоналізації харчування в умовах довготривалої дії малих доз іонізуючого випромінювання. / Л. П. Нещадим, Г. С. Мельник, Г. Л. Демчина // Наукові добутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма та матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 20–21 квітня 2004 р. – У 2ч. - К.: НУХТ, 2004. – Ч. 1. – С. 127.
Краткий осмотр (реферат): Особливості харчування здійснють модифікуючий вплив на розвиток реакцій організму при довготривалому внутрішньому опроміненні малими дозами. Раціоналізація харчування в умовах підвищеної радіаційної дії є реальним шляхом зниження внутрішнього опромінення організму людини. Особенности питания осуществляюют модифицирующее влияние на развитие реакций организма при длительном внутреннем облучении малыми дозами. Рационализация питания в условиях повышенного радиационного действия является реальным путем снижения внутреннего облучения организма человека. Nutrition features have the modifying influence on the development of reactions in prolonged internal irradiation with low doses. Rationalization of nutrition in terms of increased radiation exposure is the real way to reduce the internal exposure of the human body.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10949
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Neshchadym_2_04.pdf26,92 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback