Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10964
Title: Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшника
Authors: Дубровський, В. В.
Стеценко, Наталія Олександрівна
Keywords: насіння соняшника
функціональний інгредієнт
біологічна цінність
біологічна ефективність
sunflower seeds
unctional ingredient
biological value
biological effectiveness
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Дубровський, В. В. Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшника / В. В. Дубровський, Н. О. Стеценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 74–76.
Abstract: В роботі розроблені функціональні інгредієнти, які можуть використовуватися при створенні продукції ресторанного господарства та харчових продуктів оздоровчого призначення. Вони можуть бути ефективними добавками для хлібобулочних, кондитерських виробів, кремів, начинок. The work developed functional ingredients that can be used when creating output restaurants or food health improvement. They can be effective additives for bakery, pastry, creams, fillings.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10964
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
td.pdf207.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.