Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшника
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі розроблені функціональні інгредієнти, які можуть використовуватися при створенні продукції ресторанного господарства та харчових продуктів оздоровчого призначення. Вони можуть бути ефективними добавками для хлібобулочних, кондитерських виробів, кремів, начинок.
The work developed functional ingredients that can be used when creating output restaurants or food health improvement. They can be effective additives for bakery, pastry, creams, fillings.
Опис
Ключові слова
насіння соняшника, функціональний інгредієнт, біологічна цінність, біологічна ефективність, sunflower seeds, unctional ingredient, biological value, biological effectiveness, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Дубровський, В. В. Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшника / В. В. Дубровський, Н. О. Стеценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 74–76.