Амінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами
Вантажиться...
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності сироватки молочної освітленої та неосвітленої, що підлягала дії електроіскрових розрядів.
The article presents the research results of amino acid content and bioavailability of both lighted and unlighted milk whey, processed by electro spark discharges
The article presents the research results of amino acid content and bioavailability of both lighted and unlighted milk whey, processed by electro spark discharges
Опис
Ключові слова
сироватка молочна, milk whey, білки, амінокислотний склад, електроіскрові розряди, біологічна цінність, protein, bioavailability, amino acid content, electro spark discharges, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Амінокислотний склад сироватки молочної обробленої електроіскровими розрядами / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський, О. В. Кочубей-Литвиненко, Ю. О. Дашковський, В. П. Василів // Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць. - 2011. - Вип. 27. - С. 262-265.