Амінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності сироватки молочної освітленої та неосвітленої, що підлягала дії електроіскрових розрядів.
The article presents the research results of amino acid content and bioavailability of both lighted and unlighted milk whey, processed by electro spark discharges
The article presents the research results of amino acid content and bioavailability of both lighted and unlighted milk whey, processed by electro spark discharges
Опис
Ключові слова
сироватка молочна, milk whey, білки, амінокислотний склад, електроіскрові розряди, біологічна цінність, protein, bioavailability, amino acid content, electro spark discharges, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Амінокислотний склад сироватки молочної обробленої електроіскровими розрядами / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський, О. В. Кочубей-Литвиненко, Ю. О. Дашковський, В. П. Василів // Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць. - 2011. - Вип. 27. - С. 262-265.