Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11016
Название: Напій березово-яблучний «Надія» (Патент на корисну модель № 47221)
Авторы: Чмут, Надія Олександрівна
Бандуренко, Галина Михайлівна
Марценюк, Олександр Степанович
Ключевые слова: лимонна кислота
напій березово-яблучний
сік березовий
сік яблучний
екстракт плодів глоду
фруктоза
лимонная кислота
напиток березово-яблочный
сок березовый
сок яблочный
экстракт плодов боярышника
fructose
citric acid
beverage birch-apple
birch juice
apple juice
an extract of hawthorn berries
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Патент № 47221 UA, МПК A23L 2/02 (2009.) Напій березово-яблучний «Надія» / Чмут Н. О., Бандуренко Г. М., Марценюк О. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 200906923 ; заявл. 02.07.2009 ; опубл. 25.01.2010, Бюл. № 2, 2010 р.
Краткий осмотр (реферат): Напій березово-яблучний, що складається з березового соку, яблучного соку, цукру або фруктози та лимонної кислоти, який відрізняється тим, що додатково містить екстракт плодів глоду, при такому співвідношенні компонентів, %: березовий сік 50-70 % ,яблучний сік 14-30 %,екстракт плодів глоду 7-20 %, цукор або фруктоза 5-8 %, лимонна кислота 0,5-0,8 %.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11016
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Patent for useful model № 47221.pdf146.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.