Напій березово-яблучний «Надія» (Патент на корисну модель № 47221)

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Напій березово-яблучний, що складається з березового соку, яблучного соку, цукру або фруктози та лимонної кислоти, який відрізняється тим, що додатково містить екстракт плодів глоду, при такому співвідношенні компонентів, %: березовий сік 50-70 % ,яблучний сік 14-30 %,екстракт плодів глоду 7-20 %, цукор або фруктоза 5-8 %, лимонна кислота 0,5-0,8 %.

Опис

Ключові слова

лимонна кислота, напій березово-яблучний, сік березовий, сік яблучний, екстракт плодів глоду, фруктоза, лимонная кислота, напиток березово-яблочный, сок березовый, сок яблочный, экстракт плодов боярышника, fructose, citric acid, beverage birch-apple, birch juice, apple juice, an extract of hawthorn berries, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Патент № 47221 UA, МПК A23L 2/02 (2009.) Напій березово-яблучний «Надія» / Чмут Н. О., Бандуренко Г. М., Марценюк О. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 200906923 ; заявл. 02.07.2009 ; опубл. 25.01.2010, Бюл. № 2, 2010 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced