Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11016
Назва: Напій березово-яблучний «Надія» (Патент на корисну модель № 47221)
Автори: Чмут, Надія Олександрівна
Бандуренко, Галина Михайлівна
Марценюк, Олександр Степанович
Ключові слова: лимонна кислота
напій березово-яблучний
сік березовий
сік яблучний
екстракт плодів глоду
фруктоза
лимонная кислота
напиток березово-яблочный
сок березовый
сок яблочный
экстракт плодов боярышника
fructose
citric acid
beverage birch-apple
birch juice
apple juice
an extract of hawthorn berries
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Патент № 47221 UA, МПК A23L 2/02 (2009.) Напій березово-яблучний «Надія» / Чмут Н. О., Бандуренко Г. М., Марценюк О. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 200906923 ; заявл. 02.07.2009 ; опубл. 25.01.2010, Бюл. № 2, 2010 р.
Короткий огляд (реферат): Напій березово-яблучний, що складається з березового соку, яблучного соку, цукру або фруктози та лимонної кислоти, який відрізняється тим, що додатково містить екстракт плодів глоду, при такому співвідношенні компонентів, %: березовий сік 50-70 % ,яблучний сік 14-30 %,екстракт плодів глоду 7-20 %, цукор або фруктоза 5-8 %, лимонна кислота 0,5-0,8 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11016
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Patent for useful model № 47221.pdf146.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.